Over ons

Duidelijke afspraken en geen excuses, dat is hoe wij zaken doen.

Sinds de oprichting werkt JT Techniek altijd volgens een aantal kernwaarden. . Eén daarvan is: kom altijd je afspraken na. Bij JT Techniek doen we wat we beloven, dat betekent altijd onze afspraken nakomen. Met ons team vakmensen vinden wij betrouwbaarheid heel belangrijk. Leveren op de afgesproken tijd, volgens de afgesproken voorwaarden.

Een tweede kernwaarde is het goed luisteren naar onze klanten. Met onze vakmensen van JT Techniek zitten we namelijk in een branche waarin haast geen enkele klant met dezelfde behoefte aanklopt. En dat betekent dat het heel belangrijk is om naar onze klanten te luisteren, zodat zij zich geen zorgen hoeven te maken over het eindresultaat, maar er vertrouwen in hebben dat JT Techniek precies dat levert waar de hij of zij om vraagt. Dit vraagt ook een stuk flexibiliteit, want onze klanten kunnen behoefte hebben aan zowel het ontwerp, productie als levering van het product als ook enkel in één van deze drie zaken. Daar hoeft u zich bij JT Techniek geen zorgen over te maken, want binnen elke stap in de keten hebben wij de juiste vakmensen werken.

Onze derde kernwaarde is kwaliteit. Want klanten moeten er zeker van zijn dat zij jaren plezier kunnen hebben van hetgeen wat JT Techniek levert. Daarom werken wij enkel samen met betrouwbare en kwalitatieve leveranciers.

Met deze visie op ondernemen in onze branche hopen wij veel bedrijven te ondersteunen met onze producten. Kom gerust langs om vrijblijvend de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken onder het genot van een kop koffie!

Vic Swaanen & Johan Vissers

Wij werken met passie! Dag in, dag uit.

-Vic en Johan-

Eigenaars JT Techniek

Onze historie

 • 2011: Het begin van JT Techniek

  Op 14 maart 2011 starten Johan Vissers en Ton Geerts JT Techniek. Met beiden veel ervaring in de metaalindustrie in voornamelijk RVS machinebouw willen zij met hun bedrijf vakmanschap en betrouwbaarheid uitstralen.

 • 2011: Nieuwe bedrijfshal

  In september 2011 besluit JT Techniek om uit te breiden naar Lage Mierde met een bedrijfshal van 250m2.

 • 2012: De eerste vakman in dienst

  In november 2012 wordt onze eerste vakman in dienst genomen.

 • 2013: Uitbreiding van onze hal

  Vlak na het nieuwe jaar wordt in januari onze bedrijfshal uitgebreid naar 500m2. Inmiddels was de oude hal te klein geworden om aan de vraag te voldoen.

 • 2015: Al vier vakmannen in dienst

  Tegen het einde van 2015 heeft JT Techniek vier vakmannen die de kwaliteit van ons bedrijf met trots uitdragen. In de jaren die volgen hebben wij het geluk ons team verder uit te mogen breiden.

 • 2018: Vic Swaanen volgt Ton op bij JT Techniek.

  Vic heeft in de voorgaande jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider en verkoper in de metaalindustrie. Door zijn commerciële achtergrond gaat Vic erg klantgericht te werk en is hij het aanspreekpunt voor onze klanten en partners. In combinatie met de opgedane vakkennis zijn deze kwaliteiten onmisbaar in de toekomstige ontwikkeling van JT Techniek.

 • 2018: Toe aan een volgende stap

  Begin 2018 werd besloten dat JT Techniek toe was aan de volgende stap. Deze kon niet worden gerealiseerd in het pand in Lage Mierde, dus werd gekozen voor nieuwbouw in Reusel. In mei 2018 werd gestart met de ruwbouw en in oktober 2018 werd het nieuwbouwpand opgeleverd. De  werkplaats is geheel vernieuwd en is ingericht met moderne faciliteiten, zoals hoogwaardige lasapparatuur en opspantafels. Daarnaast zijn alle processen geoptimaliseerd. Dit heeft geleid tot een efficiënte productie en een nog betere kwaliteit van de producten.