1667893074058

JT Techniek B.V. gaat uitbreiden!

Na 2,5 jaar lang een gedeelte van ons pand te hebben verhuurd, zijn we nu klaar om dat stuk hal volledig in gebruik te nemen voor JT Techniek B.V. Deze week zijn we met veel enthousiasme begonnen aan deze nieuwe fase.

Met het extra beschikbare ruimte in ons pand kunnen we nu een aantal belangrijke verbeteringen doorvoeren die ons bedrijf nog efficiënter zullen maken. Een van de eerste veranderingen die we doorvoeren, is het vergroten van onze lasplekken. Dit biedt onze lassers meer ruimte en mogelijkheden om hun werk op een optimale manier uit te voeren, wat resulteert in nog betere kwaliteit van onze producten.

Daarnaast gaan we de zaag- en boorhoek verplaatsen naar het nieuwe gedeelte van ons pand. Door deze herstructurering kunnen we onze productieprocessen beter stroomlijnen en het werk van onze medewerkers vergemakkelijken. Dit zal niet alleen tijd besparen, maar ook de precisie en efficiëntie verhogen.

Bovendien nemen we deze gelegenheid te baat om ons orderstroomproces volledig op de schop te gooien. We willen ervoor zorgen dat inkomende en uitgaande orders nog sneller en nauwkeuriger worden verwerkt. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn en hun verwachtingen overtreffen met onze snelle leveringen en uitstekende service.

We begrijpen dat jullie nieuwsgierig zijn naar de voortgang van deze spannende veranderingen. Daarom zullen we jullie op de hoogte houden! Houd onze website en sociale media-kanalen in de gaten om updates te ontvangen over de renovatie en hoe deze verbeteringen ons bedrijf naar een hoger niveau tillen.

We willen ook van deze gelegenheid gebruik maken om jullie, onze gewaardeerde klanten, te bedanken voor jullie voortdurende steun. Mede dankzij jullie kunnen we blijven groeien en streven naar het leveren van hoogwaardige technische oplossingen en services.

Heb je vragen over de renovatie of wil je meer weten over onze producten en diensten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om jullie te helpen!