Metaalbedrijf Eindhoven

Op zoek naar een lasbedrijf om uw opdracht in onderdelen, halffabricaten of eindproducten te laten produceren? Dan helpt JT Techniek u graag verder. In onze bedrijfsvoering staat ons motto ‘Totaalprojecten door specialisatie’ centraal, wat betekent dat wij als lasbedrijf meer doen dan alleen lassen. Klanten kunnen terecht voor product- en lastekeningen en hierna ontzorgen wij u tot en met het leveren. Met onze focus op complete metaaloplossingen hebben wij een betrouwbare reputatie opgebouwd in de regio’s Eindhoven, Tilburg en daarbuiten.

RVS Maatwerk metaalbedrijf Tilburg aluminium lassen

Een lasbedrijf met een dagelijkse focus op engineering

Bij JT Techniek zijn we dagelijks bezig met het ontwerp van tekeningen voor onze klanten. Naast dat u als klant bij ons terecht kunt met een eigen tekening, kunnen wij het maken van een nieuw ontwerp voor u uit handen nemen. Johan en Ruud zijn bij JT Techniek de vaste vakmannen die u begeleiden tijdens het tekenproces. Wij werken met Step-files, waarmee wij u de tekening toesturen. Doordat beide jarenlang ervaring hebben in de uitvoer van lasprojecten, worden ontwerpfouten die pas tijdens productie aan het licht zouden komen voorkomen, zodat het productieproces snel en efficiënt blijft ingericht. Bij reeds bestaande tekeningen worden standaard bestandcontroles uitgevoerd zodat ook hier geen fouten optreden tijdens productie.

Diverse lastechnieken onder hetzelfde dak

Als het op laswerken aankomt, is JT Techniek thuis in een breed scala aan lastechnieken. De vakmannen bij JT Techniek worden breed opgeleid als het gaat om lastechnieken. Wij verzorgen onder andere MIG lassen, MAG lassen, TIG lassen en elektrode lassen. Daarnaast kunnen wij onze lastechnieken toepassen tijdens RVS lassen, aluminium lassen, staal lassen en diverse andere metalen.

 

Een lasbedrijf met een focus op totaaloplossingen

Bij JT Techniek staan wij als lasbedrijf met een helder idee in onze branche: Onze klanten vragen om totaaloplossingen van engineering tot en met levering, en daarin excelleren wij door tijdens elke stap een vakman in te kunnen zetten. En doordat wij een sterk netwerk om ons heen hebben gebouwd kunnen wij leverdatums garanderen en voorkomen wij dat uw bedrijf hoge kosten worden toegerekend door onze bedrijfsprocessen efficiënt in te richten.

Overtuigd van de meerwaarde van JT Techniek?

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.