Laswerken

Gespecialiseerd in laswerken

Bij JT Techniek is onze grote kracht lassen. Met deze ambacht zijn we jaren geleden begonnen, en is tot op de dag van vandaag onze core business gebleven. Onze werkzaamheden strekken zich van complete machinebouw tot aan frames en plaatbewerkingen. Het grote voordeel van JT Techniek is dat u vooraf weet wat de levertijd is, die altijd gehaald wordt.

IMG_3382

Uitgebreide werkplaats met moderne lasapparatuur

Onze werkplaats beschikt over moderne lasapparatuur waar we zowel MIG, MAG als TIG lassen verzorgen voor onze klanten. Al onze lassers hebben mogelijkheden om zich door te blijven ontwikkelen. Zo kunnen wij onze klanten garanderen dat JT Techniek altijd bekend is met de nieuwste technieken en bewerkingen waardoor de hoogste kwaliteit wordt behaald. Nadat het ontwerp aansluit op uw vraag starten we de productie. Tijdens het ontwerpproces informeren wij de productie al over eventuele specifieke aandachtspunten, zodat productie snel en efficiënt verloopt. Tijdens het gehele productieproces houden we u op de hoogte van de stand van zaken.
Vooraf wordt een moment van levering gepland, waarna de afdeling productie ervoor zorgt dat de transportschroeven altijd binnen deze afspraken geleverd worden.

Ron Hendrikx

Constructiebankmedewerker