Machines & Onderdelen

Gespecialiseerd in totale machine oplossingen!

JT Techniek kan door het inzetten van een specialist in elke stap van de bouw van uw machine de hoogste kwaliteit garanderen, samen met oneindig veel bewerkingen en technieken die toepasbaar zijn tijdens het proces. Waar onze passie ligt in lassen, organiseren wij het gehele proces van ontwerp tot montage. 

Voedingsmiddelen

Land-& Tuinbouw

Farmacie

Dierenvoeders

Verpakking

Carosseriebouw

Transport & Logistiek

Oplossingen in elke industrie.

De projecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen, breiden zich meer en meer per industrie uit. Op dit moment zijn wij in meer dan acht industrieën verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en levering van machines en machineonderdelen.

Wat kunt u verwachten van JT Techniek?

Tijdens een oriënterend gesprek zorgen wij ervoor dat de situatie volledig in kaart wordt gebracht. Afhankelijk van of u al beschikt over een tekening, starten we na de offerte direct met het ontwerp.

Vanuit de tekening wordt het productieproces direct ingesteld op het maken van uw machine(-onderdeel), zodat we direct aan de slag kunnen.

Tijdens het productieproces bent u continue op de hoogte wat de status is van uw machine(-onderdeel). Als het einde van het productieproces nadert nemen we contact met u op om een levermoment te bepalen. Ook levering wordt daarna verzorgd door JT Techniek.Nadat het ontwerp aansluit op uw vraag starten we de productie. Tijdens het ontwerpproces informeren wij de productie al over eventuele specifieke aandachtspunten, zodat productie snel en efficiënt verloopt. Tijdens het gehele productieproces houden we u op de hoogte van de stand van zaken.
Na productie wordt er een moment ingepland met u waarop wij de transportschroeven komen leveren.

Kevin Swaanen

Productieleider