JT techniek

Machinale oplossingen

IMG_6699

Gespecialiseerd in totale machine oplossingen!

JT Techniek kan door het inzetten van een specialist in elke stap van de bouw van uw machine de hoogste kwaliteit garanderen, samen met oneindig veel bewerkingen en technieken die toepasbaar zijn tijdens het proces. Waar onze passie ligt in lassen en ontwerpen, organiseren wij het gehele proces waaronder ook de levering.

Oplossingen in elke industrie.

De projecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen verzorgen, breiden zich meer en meer per industrie uit. Op dit moment zijn wij in meer dan acht industrieën verantwoordelijk voor het ontwerp, de bouw en levering van machines en machineonderdelen.

Voedingsmiddelen

Land-& Tuinbouw

Farmacie

Dierenvoeders

Verpakking

Carosseriebouw

Transport & logistiek

IMG_6638

Wat staat u te wachten met een project bij JT Techniek?

Tijdens een oriënterend gesprek zorgen wij ervoor dat de situatie volledig in kaart wordt gebracht. Afhankelijk van of u al beschikt over een tekening, starten we na de offerte direct met het ontwerp.

Vanuit de tekening wordt het productieproces direct ingesteld op het maken van uw machine(-onderdeel), zodat we direct aan de slag kunnen.

Tijdens het productieproces bent u continue op de hoogte wat de status is van uw machine(-onderdeel). Als het einde van het productieproces nadert nemen we contact met u op om een levermoment te bepalen. Ook levering wordt daarna verzorgd door JT Techniek.

Benieuwd naar de scherpe offerte
voor uw transportschroef?

Vul hieronder je gegevens in en wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek.
Ook voor een directe offerteaanvraag kun je ons hieronder benaderen.

JT Techniek is gespecialiseerd in totaalprojecten in de metaalindustrie. Van tekening tot levering wordt voor jouw bedrijf verzorgd door één centrale partner.

Head Office

Head Office

Head Office

Ⓒ 2021 - Alle rechten voorbehouden JT Techniek