Machinebouw

Machines gemaakt door vakmensen

Onze vakmensen hebben ruime ervaring op het gebied van machinebouw. Daardoor kunnen wij u een complete machine leveren, van ontwerp tot eindproduct. Alle onderdelen worden vakkundig gelast door onze gediplomeerde lassers. Wij hebben goede relaties met onze vaste leveranciers en dat maakt het mogelijk dat wij producten leveren van hoogwaardige kwaliteit voor de juiste prijs. Wij staan ook voor u klaar als u vragen heeft omtrent het ontwerp van uw machine. Een correct ontwerp voorkomt onnodige extra kosten en daarom staan de vakmensen van JT Techniek u hier graag in bij.Heeft u vragen over de mogelijkheden voor uw machines? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ik sta voor u klaar, waarmee kan ik u helpen?

-Dave-

Constructiebankwerker

Jarenlange ervaring

JT Techniek heeft de afgelopen jaren mooie projecten mogen afronden op gebied van machinebouw. Door de jaren heen zijn wij gespecialiseerd in machines voor:

  • Voedingsindustrie
  • Farmaceutische industrie
  • Diervoederindustrie
  • Transportmiddelenindustrie
  • Verpakkingsindustrie
  • Land- en tuinbouwsector
  • Carrosseriebouw

RVS bewerking

RVS machine bouw brengt verschillende voordelen met zich mee

Staalbewerking

Onze vakkrachten hebben geruime ervaring op het gebied van machinebouw

JT Techniek is toeleverancier van plaatwerk en constructiewerk voor de machinebouw-industrie. Onze vakkrachten hebben geruime ervaring op het gebied van machinebouw, daardoor kunnen wij uw complete machine leveren van tekening tot eindproduct. Voor zowel stuks-productie als voor series bent u bij JT Techniek aan het juiste adres. Interesse in de mogelijkheden van JT Techniek machinebouw? Neem vrijblijvend contact op!