Metaalbedrijf Eindhoven

Op zoek naar een metaalbedrijf Eindhoven om uw opdracht bij neer te leggen? JT Techniek helpt u graag verder! Wij bedienen onze klanten met één centraal motto: totaalprojecten door specialisatie. Dit betekent dat wij het gehele project voor u uit handen kunnen nemen, van engineering tot levering, en dat wij tijdens elke stap van het proces een echte vakman in kunnen zetten. Van machinebouw tot aan RVS maatwerk, JT Techniek staat garant voor vaste leverafspraken, vakmanschap en persoonlijke communicatie. Bent u benieuwd wat JT Techniek voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons, we bespreken graag de mogelijkheden met u.

RVS Maatwerk metaalbedrijf Tilburg aluminium lassen

Uw metaalbedrijf in Eindhoven met dagelijkse focus op engineering

JT Techniek belooft elke klant de hoogste kwaliteit en strakke communicatie in elke stap van het proces. Dit begint natuurlijk bij de ontwerpfase, waar wij samen met u de vereisten bespreken en dit doorzetten in een praktisch ontwerp. Tijdens het ontwerp van uw product werken wij met Step-files, zodat wij u altijd op de hoogte kunnen houden over de stand van zaken.

Bij JT Techniek staan onze vakmensen centraal in onze bedrijfsvoering, zodat wij een vakman kunnen inzetten tijdens elke stap van het proces. Op gebied van engineering zijn Johan en Ruud dagelijks bezig met het ontwerp van diverse metalen producten. Doordat beide jarenlang ervaring op hebben gedaan in de werkplaats, worden ontwerpfouten snel gedetecteerd en verholpen. Zo komen we tijdens de productie en installatie niet voor verrassingen te staan, en kunnen wij altijd onze levertijden halen.

De meerwaarde van JT Techniek voor uw bedrijf

JT Techniek is gespecialiseerd in de bewerking van verschillende metalen zoals RVS, staal en aluminium. Het voordeel dat wij bieden is dat wij geen onderscheid maken tussen losse eenheden en series, maar elke klant het optimale proces kunnen bieden. Doordat wij een sterk en efficiënt netwerk hebben opgebouwd samen met ons team vakmensen, kunnen wij onze klanten hoge kosten besparen en tegelijkertijd hoge kwaliteit in onze afwerkingen bieden.

Het metaalbedrijf in regio Eindhoven voor maatwerk

Het team van JT Techniek is al jarenlang een betrouwbare producent van maatwerk in rvs, staal en aluminium. Ook hierin staat ons motto centraal: totaalprojecten door specialisatie. Doordat wij veel van onze klanten ook mogen helpen met maatwerk metaaloplossingen zijn wij gespecialiseerd geraakt in het realiseren van unieke projecten, zoals het ontwerpen, produceren en plaatsen van een trap bij een van onze klanten.

IMG_6729
Toepassingen

Thuis in vele industrieën

Sinds de start van JT Techniek hebben wij gewerkt aan een betrouwbare naam als metaalbewerkingspartner. Hierin hebben wij in de regio Eindhoven onze klantenkring kunnen uitbreiden, en vertrouwen klanten in vele industrieën ons met een breed scala aan bewerkingen en producten. Van machinebouw en transportschroeven tot aan rvs lassen en plaatbewerkingen, wij zorgen voor een kostenbesparend proces en bieden de hoogste kwaliteit door het inzetten van vakmensen tijdens elke stap!

Voedingsmiddelen

Verpakkingen

Land- & Tuinbouw

Carrosseriebouw

Farmacie

ransport & Logistiek

Dierenvoeding