Metaalbedrijf Tilburg

Metaalbedrijf Tilburg

Op zoek naar een metaalbedrijf Tilburg om uw opdracht bij neer te leggen? JT Techniek helpt u graag verder! Al sinds de start van JT Techniek staan wij bekend om ons motto:

Totaalprojecten door specialisatie. Klanten uit diverse industrieën kunnen bij ons terecht voor het ontwerp, productie en levering van metaalproducten. Door ons sterk opgebouwde netwerk kunnen bij onze klanten voor hoge kosten behoeden en door ons team vakmensen is uw bedrijf altijd gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Met deze voordelen bieden wij onder andere lascapaciteit, machinebouw, transportschroeven en rvs maatwerk aan.

Bent u benieuwd hoe wij met onze voordelen uw bedrijf van dienst kunnen zijn? Neem contact met ons op, dan neemt een van onze vakmannen graag de mogelijkheden met u door brengen we uw verwachtingen in kaart.

RVS Maatwerk metaalbedrijf Tilburg aluminium lassen

Uw metaalbedrijf in Tilburg met dagelijkse focus op engineering

JT Techniek beschikt over vakmensen die dagelijks bezig zijn met het ontwerp van diverse tekeningen voor onze klanten. Tijdens de ontwerpfase werken wij op een overzichtelijke en strakke wijze met u samen, en bespreken we de vereisten waaraan het project moet voldoen. Al voorafgaand aan de productie kunnen wij met u een leverdatum afspreken. Wij werken met Step-files, die wij u toesturen zodat u zelf het ontwerp kunt bekijken.

JT Techniek heeft zijn vakmensen centraal staan in de bedrijfsvoering, waarmee wij kunnen garanderen dat wij tijdens elke stap een echte vakman in kunnen zetten. Op gebied van engineering beschikt JT Techniek over Johan en Ruud, die beide dagelijks bezig zijn met werktekeningen voor diverse metalen producten en laswerken. Beide zijn jarenlang werkzaam geweest in de productie van metaalprojecten, waardoor zij praktische inzichten hebben in het ontwerp. Hiermee voorkomen wij ontwerpfouten die normaal pas tijdens de productie naar voren zouden komen en kunnen wij onze leverdata’s garanderen.

Een bedrijf met een passie voor lassen!

Wij zijn al jaren verantwoordelijk voor diverse plaatbewerkingen, maar ons hart zal altijd liggen bij lassen. Lassen doen wij al vanaf de start van ons bedrijf, en staat aan de basis van de successen die wij en ons team de afgelopen jaren hebben mogen vieren. Onze vakmensen zijn gecertificeerd in diverse metalen zoals bij rvs lassen, staal lassen en aluminium lassen. Deze metalen weten wij elk met de juisten lastechniek te bewerken, of dit nu MIG lassen, MAG lassen, TIG lassen of puntlassen is. Elk metaal en elke opdracht vergt een specifieke manier van lassen, en onze vakmensen kunnen u daar als geen ander in adviseren.

Het metaalbedrijf in regio Tilburg voor maatwerk

Het team van JT Techniek is al jarenlang een betrouwbare producent van maatwerk in rvs, staal en aluminium. Ook hierin staat ons motto centraal: totaalprojecten door specialisatie. Doordat wij veel van onze klanten ook mogen helpen met maatwerk metaaloplossingen zijn wij gespecialiseerd geraakt in het realiseren van unieke projecten, waarin wij het ontwerp, productie en levering voor onze klanten kunnen verzorgen.

IMG_6729
Toepassingen

Thuis in vele industrieën

Door de jaren heen hebben wij onze klantenkring uit kunnen breiden tot een brede diversiteit aan industrieën. In de regio Tilburg mogen wij onze klanten bedienen met het grote aanbod aan diensten die JT Techniek biedt. De juiste prijs en hoogste kwaliteit kunnen bieden tijden het verzorgen van totaalprojecten staat bij ons centraal. Bent u op zoek naar het bewerken van aluminium, staal of het laten schetsen of ontwerpen van deze diensten? Neem dan eenvoudig contact op om vrijblijvend advies te ontvangen.

Voedingsmiddelen

Verpakkingen

Land- & Tuinbouw

Carrosseriebouw

Farmacie

ransport & Logistiek

Dierenvoeding

Overtuigd van de meerwaarde van JT Techniek?

Vul hieronder uw gegevens in, wij nemen contact met u op om de wensen en mogelijkheden te bespreken.