Ons verhaal

Eén centraal motto: Totaalprojecten door specialisatie.

De klanten waarmee wij al jaren samenwerken vertrouwen op ons door twee grote voordelen: wij verzorgen de complete oplossing, van ontwerp tot levering en door dat wij een sterk netwerk in specialisten hebben opgebouwd bieden wij scherpe offertes.

We nemen je graag mee in ons verhaal.

Specialisme combineren met totaalprojecten.

Een combinatie die op het eerste gezicht heel lastig te bewerkstelligen is, maar waar JT Techniek toch een doorbraak in zag. Onze klanten oriënteren zich op basis van drie aspecten: prijs, kwaliteit en ontzorgen. Rond die drie kernzaken heeft JT Techniek zijn aanbod ontworpen.

De specialiteit van JT Techniek komt allereerst neer op lassen. Lassen is onze passie, daar weten onze vakmannen alles van.

Maar, naast lassen zijn we ook sterk in samenwerkingen en organiseren. Dat betekent dat we tijdens elke stap in het maakproces – of dit nu een machineonderdeel of een doseerschroef is – beschikken over een specialist die compleet gefocust is op zijn stap in het productieproces. Dit zorgt voor efficiëntie, wat onze klanten merken in de scherpe prijzen die we kunnen bieden, en voor kwaliteit, omdat iedere partner zich focust op datgene waar hij in excelleert.

Kristy Vissers

Administratief medewerker

JT Techniek als verbindende factor

Om scherpe offertes te kunnen blijven garanderen net als de beste kwaliteit door het inzetten van de juiste specialisten, managet JT Techniek dit proces. Dit betekent dat u als klant vanaf het moment van ontwerp al bij ons in kunt stappen. Heeft u al een ontwerp en wilt u het proces zorgeloos uit handen kunnen geven? Ook dan kunt u bij JT Techniek terecht!

De mensen waar wij dagelijks op kunnen vertrouwen!

JT Techniek belooft een specialist in elke stap van het proces, en dat is precies wat wij verwachten van de mensen die bij JT Techniek werken. JT Techniek is een jong team, dat dagelijks bezig is met hun passie en nooit uitgeleerd raakt. Daarom kunnen wij klanten de hoogste kwaliteit garanderen, nu en in de toekomst.

Dit zijn onze vakmensen

Roy Groenen

Kevin Smits

Ammanuel

Kevin Swaanen

Ruud Ansems

Johan Vissers

‘’Wij zijn JT Techniek, de partner in elke metaaloplossing!’’

Siem van de Pas

Stef Michielse

Jeroen Oden

Kristy Vissers

Shahoud

Ron Hendrikx