Ons verhaal

Eén centraal motto: Totaalprojecten door specialisatie.

De klanten waarmee wij al jaren samenwerken vertrouwen op ons door twee grote voordelen: wij verzorgen de complete oplossing, van ontwerp tot levering en door dat wij een sterk netwerk in specialisten hebben opgebouwd bieden wij scherpe offertes.

We nemen je graag mee in ons verhaal.

Specialisme combineren met totaalprojecten.

Een combinatie die op het eerste gezicht heel lastig te bewerkstelligen is, maar waar JT Techniek toch een doorbraak in zag. Onze klanten oriënteren zich op basis van drie aspecten: prijs, kwaliteit en ontzorgen. Rond die drie kernzaken heeft JT Techniek zijn aanbod ontworpen.

De specialiteit van JT Techniek komt allereerst neer op lassen. Lassen is onze passie, daar weten onze vakmannen alles van.

Maar, naast lassen zijn we ook sterk in samenwerkingen en organiseren. Dat betekent dat we tijdens elke stap in het maakproces – of dit nu een machineonderdeel of een doseerschroef is – beschikken over een specialist die compleet gefocust is op zijn stap in het productieproces. Dit zorgt voor efficiëntie, wat onze klanten merken in de scherpe prijzen die we kunnen bieden, en voor kwaliteit, omdat iedere partner zich focust op datgene waar hij in excelleert.

Amanuel

Constructiebankmedewerker

JT Techniek als verbindende factor

Om scherpe offertes te kunnen blijven garanderen net als de beste kwaliteit door het inzetten van de juiste specialisten, managet JT Techniek dit proces. Dit betekent dat u als klant vanaf het moment van ontwerp al bij ons in kunt stappen. Heeft u al een ontwerp en wilt u het proces zorgeloos uit handen kunnen geven? Ook dan kunt u bij JT Techniek terecht!

De mensen waar wij dagelijks op kunnen vertrouwen!

JT Techniek belooft een specialist in elke stap van het proces, en dat is precies wat wij verwachten van de mensen die bij JT Techniek werken. JT Techniek is een jong team, dat dagelijks bezig is met hun passie en nooit uitgeleerd raakt. Daarom kunnen wij klanten de hoogste kwaliteit garanderen, nu en in de toekomst.

Dit zijn onze vakmensen

Roy Groenen

Marc Vissers

Kevin Smits

Ammanuel

Axel Bockting

Kevin Swaanen

Ruud Ansems

Johan Vissers

‘’Wij zijn JT Techniek, de partner in elke metaaloplossing!’’

Siem van de Pas

Stef Michielse

Harm Ansems

Jan Castelijns

Kristy Vissers

Shahoud

Ron Hendrikx

 • 2011: Het begin van JT Techniek

  Op 14 maart 2011 starten Johan Vissers en Ton Geerts JT Techniek. Met beiden veel ervaring in de metaalindustrie in voornamelijk RVS machinebouw willen zij met hun bedrijf vakmanschap en betrouwbaarheid uitstralen.

 • 2011: Nieuwe bedrijfshal

  In september 2011 besluit JT Techniek om uit te breiden naar Lage Mierde met een bedrijfshal van 250m2.

 • 2012: De eerste vakman in dienst

  In november 2012 wordt onze eerste vakman in dienst genomen.

 • 2013: Uitbreiding van onze hal

  Vlak na het nieuwe jaar wordt in januari onze bedrijfshal uitgebreid naar 500m2. Inmiddels was de oude hal te klein geworden om aan de vraag te voldoen.

 • 2015: Al vier vakmannen in dienst

  Tegen het einde van 2015 heeft JT Techniek vier vakmannen die de kwaliteit van ons bedrijf met trots uitdragen. In de jaren die volgen hebben wij het geluk ons team verder uit te mogen breiden.

 • 2018: Vic Swaanen volgt Ton op bij JT Techniek.

  Vic heeft in de voorgaande jaren ervaring opgedaan als werkvoorbereider en verkoper in de metaalindustrie. Door zijn commerciële achtergrond gaat Vic erg klantgericht te werk en is hij het aanspreekpunt voor onze klanten en partners. In combinatie met de opgedane vakkennis zijn deze kwaliteiten onmisbaar in de toekomstige ontwikkeling van JT Techniek.

 • 2018: Toe aan een volgende stap

  Begin 2018 werd besloten dat JT Techniek toe was aan de volgende stap. Deze kon niet worden gerealiseerd in het pand in Lage Mierde, dus werd gekozen voor nieuwbouw in Reusel. In mei 2018 werd gestart met de ruwbouw en in oktober 2018 werd het nieuwbouwpand opgeleverd. De  werkplaats is geheel vernieuwd en is ingericht met moderne faciliteiten, zoals hoogwaardige lasapparatuur en opspantafels. Daarnaast zijn alle processen geoptimaliseerd. Dit heeft geleid tot een efficiënte productie en een nog betere kwaliteit van de producten.

 • 2021: Johan enige eigenaar JT Techniek

  Na 10 jaar met twee uitstekende compagnons te hebben samengewerkt binnen JT Techniek is het nu tijd voor een mooie vervolgstap. JT Techniek door ontwikkelen als enige eigenaar!

 • April 2022: Broers Vissers bundelen de krachten

  JT Techniek heeft samen met een goed team van geweldige medewerkers de afgelopen jaren een mooi bedrijf opgebouwd. Om onze organisatie nog sterker te maken begint Marc Vissers op maandag 4 april als mede-eigenaar bij JT Techniek.

 • 2022 uitbreiding van de hal.

  2,5 jaar lang is er een gedeelte van ons pand verhuurd. Nu is het tijd om dat stuk hal zelf in gebruik te nemen en daar zijn wij deze week mee begonnen. We gaan de lasplekken groter maken en de zaag en boor hoek verplaatsen. Op deze manier kunnen wij nog efficiënter werken. Ook de inkomende en uitgaande stroom van orders gaat compleet op de schop.