JT techniek

Ons verhaal

IMG_6436

Eén centraal motto: Totaalprojecten door specialisatie.

De klanten waarmee wij al jaren samenwerken vertrouwen op ons door twee grote voordelen: wij verzorgen de complete oplossing, van ontwerp tot levering en door dat wij een sterk netwerk in specialisten hebben opgebouwd bieden wij scherpe offertes.

We nemen je graag mee in ons verhaal.

Specialisme combineren met totaalprojecten.

Een combinatie die op het eerste gezicht heel lastig te bewerkstelligen is, maar waar JT Techniek toch een doorbraak in zag. Onze klanten oriënteren zich op basis van drie aspecten: prijs, kwaliteit en ontzorgen. Rond die drie kernzaken heeft JT Techniek zijn aanbod ontworpen.

De specialiteit van JT Techniek komt allereerst neer op lassen en ontwerpen. Lassen is onze passie, daar weten onze vakmannen alles van. Daarnaast hebben onze tekenaars jarenlange ervaring in zo’n beetje elke metaaloplossing.

Maar, naast lassen zijn we ook sterk in samenwerkingen en organiseren. Dat betekent dat we tijdens elke stap in het maakproces – of dit nu een machineonderdeel of een doseerschroef is – beschikken over een specialist die compleet gefocust is op zijn stap in het productieproces. Dit zorgt voor efficiëntie, wat onze klanten merken in de scherpe prijzen die we kunnen bieden, en voor kwaliteit, omdat iedere partner zich focust op datgene waar hij in excelleert.

JT Techniek als verbindende factor

Om scherpe offertes te kunnen blijven garanderen net als de beste kwaliteit door het inzetten van de juiste specialisten, managet JT Techniek dit proces. Dit betekent dat u als klant vanaf het moment van ontwerp al bij ons in kunt stappen. Heeft u al een ontwerp en moet u het proces zorgeloos uit handen kunnen geven? Ook dan kunt u bij JT Techniek binnen stappen!

De vakmensen waar wij dagelijks op kunnen vertrouwen!

JT Techniek belooft een specialist in elke stap van het proces, en dat is precies wat wij verwachten van de mensen die bij JT Techniek werken. JT Techniek is een jong team, dat dagelijks bezig is met hun passie en nooit uitgeleerd raken. Daarom kunnen wij klanten de hoogste kwaliteit garanderen, nu en in de toekomst.

IMG_6723

‘’Wij zijn JT Techniek, de partner
in elke metaaloplossing!’’

Geïnteresseerd in een oplossing?

Vul hieronder je gegevens in en wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek.
Ook voor een directe offerteaanvraag kun je ons hieronder benaderen.

JT Techniek is gespecialiseerd in totaalprojecten in de metaalindustrie. Van tekening tot levering wordt voor jouw bedrijf verzorgd door één centrale partner.

Head Office

Head Office

Head Office

Ⓒ 2021 - Alle rechten voorbehouden JT Techniek