Totaalleverancier

Samen sterker door dat te doen waar we goed in zijn.

Samen met onze vakmensen delen wij één grote passie: lassen. Door expertise met elkaar te delen, brengen wij elkaars vakmanschap naar een hoger niveau. Wij richten ons in de werkplaats dan ook specifiek op dat onderdeel van het productieproces.

Maar een totaalleverancier doet niet alleen lassen. Daarom werken wij nauw samen met vaste en betrouwbare partners die zich allemaal hebben gespecialiseerd in een ander deel van het productieproces. JT Techniek heeft hiermee een sterke keten gecreëerd, waardoor u het volledige proces uit handen kunt geven. Tijdens het gehele proces heeft u één vast aanspreekpunt: JT Techniek. En omdat wij onze samenwerking met onze partners zo efficiënt mogelijk hebben ingericht, kunnen wij qua prijs concurreren met bedrijven die het gehele proces behandelen in eigen huis.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het ontwerp van uw product. Een goed ontwerp voorkomt onnodige hoge kosten tijdens de productie. Bij JT Techniek is onze vakman Vic verantwoordelijk voor het volledige of gedeeltelijke ontwerp van uw product! Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Waarmee mag ik u van dienst zijn?

-Amanuel-

Constructiebankwerker