Schetsen & ontwerp

Dagelijkse focus op praktische
schetsen en ontwerpen.

JT Techniek beschikt over diverse mogelijkheden op het gebied van engineering waarbij dagelijks schetsen en ideeën onder begeleiding van Johan Vissers om worden gezet naar productietekeningen. Dit betekent dat u als klant met zowel een eigen ontwerp als een oplossing door ons kan laten verzorgen. 

Bij JT Techniek werken wij tijdens het ontwerpen met Step-files die we meerdere malen aan de klant kunnen laten zien. Snelle communicatie met de klant zorgt ervoor dat het eindproduct altijd overeenkomt met de vooraf gestelde eisen. 

De mogelijkheden bij JT Techniek

Bij JT Techniek is het mogelijk om zowel 2D als 3D productontwerpen te maken door middel van onze tekenmethodes. Doordat JT Techniek dicht bij de praktijk blijft is het schetsproces zeer efficiënt ingericht doordat het ontwerp snel aan de verwachtingen voldoet. Geïnteresseerd in een ontwerp door JT Techniek?

de werkvoorbereiding van JT techniek.

Onze vakmannen Marc en Ruud zijn bij JT Techniek dagelijks bezig met het ontwerp van diverse onderdelen en machines. Veel klanten bij JT Techniek laten zich het gehele proces ontzorgen, van ontwerp tot levering. Dat betekent dat Marc en Ruud dagelijks bezig zijn met het ontwerpen van productietekeningen voor onze klanten.

Marc heeft jarenlang ervaring met het ontwerpen van tekeningen voor onze klanten, waardoor unieke maatwerktekeningen altijd mogelijk zijn. Ruud biedt hierin een welkome versterking doordat hij veel praktijkervaring heeft in de productie. Hiermee brengt hij een frisse blik en nieuwe theoretische inzichten met zich mee.

Ook samenwerken met deze vakmannen? Neem contact op zodat we de situatie van uw bedrijf goed inzichtelijk kunnen maken.

Ruud Ansems

Werkvoorbereider