JT techniek

Schetsen & ontwerp

IMG_6436

Dagelijkse focus op praktische
schetsen en ontwerpen.

JT Techniek beschikt over haar eigen engineering afdeling waarbij dagelijks schetsen worden gemaakt voor machine(-onderdelen) en andere producten in de metaalindustrie. Dit betekent dus dat u als klant met zowel een eigen ontwerp als een oplossing door ons kan laten verzorgen.

Bij JT Techniek werken wij tijdens het ontwerpen met het programma … . Het grote voordeel van … is dat JT Techniek het gemaakte ontwerp direct in een simulatie kan zetten om te zien of er gebreken naar voren komen.

De mogelijkheden bij JT Techniek

Bij JT Techniek is het mogelijk om zowel 2D als 3D productontwerpen te maken door middel van onze CAD systemen. Doordat JT Techniek dicht bij de praktijk blijft is het schetsproces zeer efficiënt ingericht doordat het ontwerp snel aan de verwachtingen voldoet. Geïnteresseerd in een ontwerp door JT Techniek? Wij zijn thuis in de volgende tekeningen:

CAT

Tekenprogramma

Schetsen & ontwerp

IMG_6785

Vic Swaanen

De tekenaars van JT Techniek!

Onze vakmannen Vic en Roel zijn bij JT Techniek dagelijks bezig met het ontwerp van diverse onderdelen en machines. Veel klanten werken bij JT Techniek het gehele proces, van tekening tot levering, samen met onze vakmensen. Dat betekent dat Vic en Roel beide dagelijks bezig zijn met het ontwerpen van tekeningen voor onze klanten.

Vic heeft jaren ervaring met het schetsen van tekeningen voor onze klanten, waardoor de kennis o. Roel biedt hierin een welkome versterking doordat hij nog de studie …. volgt. Hiermee brengt hij een frisse blik en nieuwe theoretische inzichten met zich mee.

Ook samenwerken met deze tekenaars? Neem contact op zodat we de situatie van jouw bedrijf goed inzichtelijk kunnen maken.

Sven Tuitelaars Werkvoorbereider/ tekenaar

Sven Tuijtelaars

Geïnteresseerd in een oplossing?

Vul hieronder je gegevens in en wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek.
Ook voor een directe offerteaanvraag kun je ons hieronder benaderen.

JT Techniek is gespecialiseerd in totaalprojecten in de metaalindustrie. Van tekening tot levering wordt voor jouw bedrijf verzorgd door één centrale partner.

Head Office

Head Office

Head Office

Ⓒ 2021 - Alle rechten voorbehouden JT Techniek