Team

Ons team

Maak kennis met ons team vakmensen, een jonge groep workaholics!

Roy is sinds 1 december 2017 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen was hij werkzaam in de autotechniek, maar hij ging op zoek naar een nieuwe uitdaging. Deze vond hij 6,5 jaar geleden in de metaalsector. Intussen heeft Roy de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 3 en TIG niveau 2 gehaald. Voordat Roy bij JT Techniek werkte, heeft hij reeds ervaring opgedaan als constructiebankwerker. Hij is erg ambitieus en wil graag doorgroeien binnen JT Techniek.

Ron is sinds 2 januari 2017 parttime werkzaam bij JT Techniek. Hij is sinds 1990 werkzaam in de metaalindustrie en sindsdien ervaring opgedaan met het produceren van onder andere kachels, cilinderkoppen, meubels en onderdelen voor de machinebouw. In deze periode heeft Ron de lasdiploma’s MIG/MAG niveau 1 en 2 gehaald. Naast het werk bij JT Techniek houdt Ron zich thuis bezig met het reviseren van startmotoren en dynamo’s. Inmiddels heeft hij ook zijn lasdiploma TIG niveau 3 gehaald.

Johan is mede-oprichter van JT Techniek. In de jaren voor de oprichting heeft hij ervaring opgedaan in een klein metaalbedrijf en vervolgens in de RVS machinebouw. In de eerste jaren van JT Techniek heeft Johan zich volledig ingezet als constructiebankwerker. Toen het bedrijf begon te groeien, is hij hiernaast ook werkvoorbereiding gaan doen. Momenteel is Johan bedrijfsleider en is verantwoordelijk voor het gehele productieproces. Ook is hij nog weleens te vinden achter de werkbank voor het lassen van RVS. “Als eigenaar ben ik erg trots op ons team van vakkrachten” aldus Johan.

Kevin is sinds 1 april 2015 werkzaam bij JT Techniek. Voorheen heeft hij binnen de techniek op verschillende vakgebieden ervaring opgedaan. In eerste instantie was Kevin werkzaam in de elektrotechniek, maar hij heeft zich al snel omgeschoold tot metaalbewerker. Hij is begonnen met verspaning, CNC frezen en conventioneel draaien. Kevin is bij JT Techniek begonnen als zager en is vervolgens ook de gehele voorbereiding voor de lassers gaan doen. Hij heeft zich verder bekwaamd in het lassen en heeft begin 2016 de lascursus MIG/MAG niveau 2 succesvol afgerond. Vanaf dat moment is Kevin binnen JT Techniek werkzaam als constructiebankwerker. Inmiddels heeft hij de lascursus TIG 2 afgerond en is hij bezig met de lascursus TIG 3.

Harm is sinds 1 januari 2019 werkzaam bij JT Techniek. Hij werkte al eerder een aantal jaren bij JT Techniek, maar is er een jaar tussenuit geweest. Daarvoor werkte hij 8 jaar als allround metaalbewerker. In die tijd heeft Harm zich bekwaamd in o.a. conventioneel verspanen en lassen. Harm is in het bezit van de lasdiploma’s TIG 1 en 2 en MAG 1 en 2. Harm zorgt voor de nodige humor, wat het team zeker nodig heeft!

Amanuel is sinds 1 mei 2019 werkzaam bij JT Techniek. Amanuel komt uit Eritrea en heeft daar jarenlange ervaring opgedaan in de metaalbewerking. Na een zeer geslaagde stageperiode is hij nu fulltime werkzaam bij JT Techniek.

Sven is sinds 1 december 2020 parttime werkzaam bij JT Techniek. Met enkele jaren ervaring op het bedrijfsbureau komt hij ons ondersteunen met de werkvoorbereiding.  Naast zijn baan volgt hij de studie Technische bedrijfskunde aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Deze combinatie zorgt ervoor dat hij de theorie direct toe kan passen in praktijk.

Naast de voorbereiding van onze productieorders neemt hij ook het tekenwerk voor zijn rekening.

Sjahoud is sinds 15 mei 2019 werkzaam bij JT Techniek. Sjahoud komt uit Syrië en is daar werkzaam geweest als docent. Na zich in Nederland georiënteerd te hebben op de arbeidsmarkt is zijn interesse voor de metaalindustrie ontstaan. Na zijn stageperiode is hij nu werkzaam bij JT Techniek. Hij zorgt voor een leuke diversiteit van het team.

Kristy Vissers is de vrouw van Johan Vissers. Kristy biedt al geruime tijd ondersteuning aan JT Techniek. Sinds medio 2017 voert Kristy tevens diverse administratieve werkzaamheden op kantoor uit. Met haar creatieve persoonlijkheid draagt Kristy bij aan nieuwe ideeën en het uitwerken hiervan.