Transport & Doseerschroeven

Specialist in diverse afmetingen transportschroeven & doseerschroeven

Het ontwerpen, produceren en leveren van transportschroeven en doseerschroeven is een proces dat sinds de eerste dag van JT Techniek al voor veel klanten wordt verzorgd. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd geraakt in deze oplossing en zijn er vele mogelijkheden.

Wilt u een transportschroef voor fijn melkpoeder? Enkel, dubbel of met hanglager? De transportschroeven en doseerschroeven worden afhankelijk van het te transporteren product op maat ontworpen en geproduceerd.  

RVS Maatwerk metaalbedrijf Tilburg aluminium lassen

Hoe ziet het proces van een transportschroef of doseerschroef eruit?

Via een oriënterend gesprek met de klant komen er vaak belangrijke details naar voren die mee worden genomen in het ontwerp.

U ontvangt een 3D-tekening van de transportschroef voordat deze in productie gaat. Heeft u al een ontwerp? Geen probleem, na controle stappen we direct over naar productie.
Nadat het ontwerp aansluit op uw vraag starten we de productie. Tijdens het ontwerpproces informeren wij de productie al over eventuele specifieke aandachtspunten, zodat productie snel en efficiënt verloopt.

Tijdens het gehele productieproces houden we u op de hoogte van de stand van zaken.
Vooraf wordt een moment van levering gepland, waarna de afdeling productie ervoor zorgt dat de transportschroeven altijd binnen deze afspraken geleverd worden.

Roy Groenen

Constructiebankmedewerker