JT techniek

Transport & Doseerschroeven

IMG_6678

Specialisatie in diverse afmetingen transportschroeven & doseerschroeven

Het ontwerpen, produceren en leveren van transportschroeven en doseerschroeven is een proces dat sinds de eerste dag van JT Techniek al voor veel klanten wordt verzorgd. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd geraakt in deze oplossing en zijn er vele mogelijkheden.

Wilt u een transportschroef voor fijn melkpoeder? Enkel, dubbel of met hanglager? De transportschroeven en doseerschroeven worden afhankelijk van het te transporteren product op maat ontworpen en geproduceerd.  

Hoe ziet het proces van een transportschroef of doseerschroef eruit?

Via een oriënterend gesprek met de klant komen er vaak belangrijke details naar voren die mee worden genomen in het ontwerp. U ontvangt een 3D-tekening van de transportschroef voordat deze in productie gaat. Heeft u al een ontwerp? Geen probleem, na controle stappen we direct over naar productie. Nadat het ontwerp aansluit op uw vraag starten we de productie. Tijdens het ontwerpproces informeren wij de productie al over eventuele specifieke aandachtspunten, zodat productie snel en efficiënt verloopt. Tijdens het gehele productieproces houden we u op de hoogte van de stand van zaken. Na productie wordt er een moment ingepland met u waarop wij de transportschroeven komen leveren.

Benieuwd naar de scherpe offerte
voor uw transportschroef?

Vul hieronder je gegevens in en wij nodigen je uit voor een vrijblijvend gesprek.
Ook voor een directe offerteaanvraag kun je ons hieronder benaderen.

JT Techniek is gespecialiseerd in totaalprojecten in de metaalindustrie. Van tekening tot levering wordt voor jouw bedrijf verzorgd door één centrale partner.

Head Office

Head Office

Head Office

Ⓒ 2021 - Alle rechten voorbehouden JT Techniek