1679568128734

Bijna klaar voor de Open bedrijvendag 2023

De spanning stijgt bij JT Techniek B.V., want we zijn bijna klaar om onze deuren te openen voor de langverwachte Open Bedrijven Dag! Op deze bijzondere dag zetten we samen met onze buren van Faes, Kraakman BV en Votech Bagging, Palletizing & Stretchhooding Solutions onze bedrijven in de schijnwerpers. En jij bent van harte uitgenodigd om ons te komen bezoeken!

We verwelkomen je met veel enthousiasme op bedrijventerrein Kleine Hoeven. Tijdens de Open Bedrijven Dag krijg je de unieke kans om een kijkje te nemen achter de schermen van diverse bedrijven. Bij JT Techniek laten we je graag zien waar we goed in zijn en hoe we technische oplossingen bieden voor uiteenlopende vraagstukken.

Maar dat is niet alles! Naast ons bedrijf zijn er nog meer interessante ondernemingen die hun deuren openen. Zo kun je een bezoek brengen aan Faes, waar innovatieve verpakkingsoplossingen worden ontwikkeld. Bij Kraakman BV maak je kennis met hun expertise op het gebied van landbouwmechanisatie. En bij Votech Bagging, Palletizing & Stretchhooding Solutions ontdek je hoe zij geavanceerde verpakkingsmachines produceren.

Om het je nog gemakkelijker te maken, hebben we een gezamenlijke parkeerplaats waar je jouw auto kunt parkeren. Zo kun je op je gemak alle bedrijven bezoeken zonder je zorgen te maken over parkeerproblemen.

Of je nu een technisch geïnteresseerde professional bent, een student op zoek naar toekomstige carrièremogelijkheden, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er allemaal gebeurt op bedrijventerrein Kleine Hoeven, de Open Bedrijven Dag heeft voor ieder wat wils!

Breng je familie, vrienden en collega’s mee en maak er een gezellige en leerzame dag van. Wij staan te popelen om je te ontvangen en al je vragen te beantwoorden. Samen laten we zien hoe dynamisch en veelzijdig het bedrijfsleven op Kleine Hoeven is.